Termeni si conditii

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI Adli
1.INTRODUCERE
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.traduceriadligroup.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi.
Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI
Nici o informaţie prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general şi produse sau servicii software în special, venind din partea SC ADLI GROUP CONSULTING SRL.

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitaţilor, produselor şi serviciilor SC ADLI GROUP CONSULTING SRL.
SC ADLI GROUP CONSULTING SRL nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel SC ADLI GROUP CONSULTING SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său www.traduceriadligroup.ro.

4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea SC ADLI GROUP CONSULTING SRL, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului SC ADLI GROUP CONSULTING SRL (www.traduceriadligroup.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de SC ADLI GROUP CONSULTING SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Metafrasis.

5. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului www.traduceriadligroup.ro este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

SC ADLI GROUP CONSULTING SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizare unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SC ADLI GROUP CONSULTING SRL prin unul din mijloacele afişate în pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de alta natură.

6. INFORMAŢII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră  sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile SC ADLI GROUP CONSULTING SRL, dar poate include şi alte informaţii aflate în stransă legatura cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebarilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

7. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SC ADLI GROUP CONSULTING SRL utile în legatura cu conţinutul site-ului său şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SC ADLI GROUP CONSULTING SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

8.  INFORMAŢIILE OFERITE PRIN ÎNTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care viziteaza site-ul www.traduceriadligroup.ro şi care ii oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site işi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către SC ADLI GROUP CONSULTING SRL în vederea efectuării de studii de piaţa; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; solutionarea de către SC ADLI GROUP CONSULTING SRL a cererilor, întrebarilor şi reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site); alte activitati întreprinse de SC ADLI GROUP CONSULTING SRL şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC ADLI GROUP CONSULTING SRL va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii ‘Contact’ din site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.